Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

    Diamond Painting voor Kinderen bij Hobby Painter

    Diamond Painting voor Kinderen bij Hobby Painter-Hobby Painter

    Ken jij de hobby diamond painting al? Het is een soort schilderen op nummer, maar dan zonder verf. Je plakt kleine diamantjes op een voorgedrukt doek en maakt zo een heel mooi kunstwerk. Kinderen houden meestal wel van knutselen en puzzelen. Ook zijn kinderen vaak gek van kleurrijke en glimmende objecten. Diamond painting heeft alles in één, daarom is het zo leuk voor kids! Er zijn veel leuke diamond paintings voor kinderen in onze collectie.  

    Wil je meer weten over hoe diamond painting werkt? Lees dan eerst onze hobbyblog over diamond painting of bekijk onze video waarin Pascalle alles uitlegt rondom diamond painten. 

    Welke kids diamond paintings zijn er?

    Ben je op zoek naar een diamond painting set voor kinderen? Het is belangrijk om ook rekening te houden met het formaat als een kind gaat diamond painten. Hobby Painter raadt aan om te beginnen met een kleine painting (20x20). Voor kinderen, en ook als je nog niet zo ervaren bent, is zo’n kleinere diamond painting wat makkelijker om mee te werken.  

    Bij Hobby Painter zijn er enorm veel leuke kinder diamond paintings te vinden. Als jouw kind een dierenvriend is, kun je een kijkje nemen in onze diamond painting dieren collectie. Hier vind je honden, katten en koeien. Er zijn zelfs tijger en dolfijn diamond paintings. Daarnaast hebben wij ook prachtige Disney diamond paintings: van prinsessen tot cars auto’s. Ook zijn er ook mooie kinder diamond paintings van de natuur verkrijgbaar, zoals een afbeelding van een bos of het strand. Hier zijn de meeste kids ook dol op! Voor iedere interesse heeft Hobby Painter wel een geschikte diamond painting!

    Dolfijn in de oceaan diamond painting

    Diamond painten met kinderen

    Diamond painting is een hobby die leuk is voor jong en oud! Kinderen hoeven niet langer te knippen en plakken met een ouderwets knutselpakket, maar kunnen nu aan de slag met een mooi Hobby Painter diamond painting pakket. Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. Het leuke is dat in elk pakket de benodigdheden om te diamond painten twee keer geleverd worden. Zo kun je dus makkelijk samen aan een painting werken. Kinderen vinden het enorm leuk om te helpen en dit is een activiteit waar de familieband versterkt mee kan worden. 

    Let op: Voor kinderen onder de 6 jaar is diamond painten niet geschikt in verband met de kleine onderdelen waarmee je moet werken, de diamonds. Het kan gevaarlijk zijn als een kind deze steentjes per ongeluk inslikt. Als de kinderen ouder zijn dan 6 mogen zij onder toezicht diamond painten. Zorg dat je het als ouder goed in de gaten houdt zodat het veilig verloopt. 

    Leuke kids diamond painting aan de muur

    Wordt er binnenkort een kindje geboren en ben je druk bezig met de babykamer? Een diamond painting kinderen staat enorm gezellig in een babykamer. Zo krijgt jouw kindje van jongs af aan al creativiteit mee! Ook als je een originele wanddecoratie zoekt voor in een kinderkamer, ben je hier aan het juiste adres. Van mooie bloemen diamond paintings tot Disney figuren, de keuze is reuze. Bekijk ons hele assortiment diamond paintings en zoek een mooi canvas uit. 

    Diamond painting puppy

    Diamond painting met een familiefoto 

    Het allerleukste is misschien wel om een diamond painting van een familiefoto te maken en deze in huis op te hangen. Dit is een echt pronkstuk wat nog jarenlang mee kan. Met behulp van onze tool kun je gemakkelijk een diamond painting eigen foto bestellen. Hierbij kan je vervolgens het formaat en het soort steentjes kiezen. Zo personaliseer je jouw diamond painting tot in detail, dat maakt de custom diamond paintings zo uniek! 

    Diamond painting eigen foto familieportret

    laat een reactie achter

    Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    Gratis verzending

    Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

    Persoonlijke klantenservice

    Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

    100% tevredenheidsgarantie

    Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.