Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

    Diamond Painting Pauw bij Hobby Painter

    Diamond Painting Pauw bij Hobby Painter-Hobby Painter

    Pauwen zijn waanzinnig mooie dieren. Vanwege hun schoonheid werden ze vroeger al gehouden in parken en tuinen, zodat mensen hen konden bewonderen. Nog steeds zijn het indrukwekkende dieren waar mensen graag naar kijken. Je kunt nu zelf een diamond painting pauw maken en dit prachtdier vereeuwigen in een canvas! Hobby Painter heeft een verzameling van prachtige kunstwerken in de diamond painting pauw collectie.  

    Kleurrijke pauw diamond painting

    De prachtige pauwenveren 

    Wist je dat alleen de mannetjes pauw grote mooie sierveren heeft? Deze gebruiken zij om indruk te maken op de vrouwtjes, die in tegenstelling tot de mannen, vaak zeer onopvallend gekleurd zijn. Onze pauw diamond paintings hebben allemaal wél de indrukwekkende veren. Dit is toch waar mensen de pauw aan herkennen. Bij sommige diamond paintings heeft de pauw de veren gespreid en bij andere canvassen zie je de gekleurde veren naar beneden geslagen. 

    Diamond painting pauw veren gespreid

    Trots als een pauw 

    En dan, als je diamond painting af is? De diamond painting pauwen zijn een lust voor het oog, je mag er dan ook trots op zijn! Nu wil je jouw meesterwerk vast met anderen delen. Hoe zorg je dat veel mensen het zien? Door jouw diamond painting pauw op te hangen, op een ereplekje! Tips om de diamond painting in te lijsten en op te hangen kan je vinden in onze hobbyblog. Wij zijn ook hartstikke benieuwd naar het eindresultaat! Je kunt een foto van jouw diamond painting delen in onze Hobby Painter Community

    Volgende diamond painting project 

    In onze diamond painting store, wij noemen het ook wel de hobbywinkel, kun je nog veel meer diamond paintings vinden, bijvoorbeeld andere dieren diamond paintings. Bekijk ons hele diamond painting assortiment om inspiratie op te doen voor jouw volgende diamond painting werk. We streven ernaar de beste kwaliteit en service van alle diamond paintings in Benelux te bieden. Vind je niet waar je naar zocht? Stuur ons een berichtje, Hobby Painter helpt je graag verder! 

    laat een reactie achter

    Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    Gratis verzending

    Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

    Persoonlijke klantenservice

    Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

    100% tevredenheidsgarantie

    Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.