Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op vragen die veel gesteld worden door onze klanten. Je kunt dus het beste eerst kijken of het antwoord dat je zoekt hier tussen staat. Ben je op zoek naar een vraag over bestellen, betalen, bezorgen of retouren? Deze antwoorden vind je op de gespecialiseerde pagina’s. Als je vraag er alsnog niet tussen staat kan je ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!


Bedrijfsgegevens
HobbyPainter B.V.
Flemingweg 8
2408AV Alphen aan den Rijn
KVK 84438665
BTW NL863211185B01

Op welke manier kan ik Hobby Painter bereiken?

Ons klantenservice team geeft graag antwoord op al jouw vragen. Je kan je vraag stellen via de mail en op social media. 

Hoe snel reageert Hobby Painter op mijn bericht?

Als je op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 18:00 uur belt, nemen wij de telefoon altijd op en helpen we jou graag verder. 

Op e-mails wordt binnen 24 uur gereageerd, behalve in het weekend. Hetzelfde geldt voor berichten op social media.

Kan ik ook mijn eigen foto als Diamond Painting bestellen?

Jazeker! Een foto van je hond of een foto met een dierbaar iemand, het kan allemaal! Klik hier om je eigen foto om te toveren tot een diamond painting. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op. 

Hoe weet ik of mijn foto geschikt is?

We hebben een handige tool gemaakt,  waarmee je het eindresultaat meteen kan zien. Wil je dit testen? Ga naar ‘Diamond Painting eigen foto’ en klik vervolgens op de groene knop. Hier kan je jouw foto uploaden! In de volgende stappen kan je het formaat van jouw canvas kiezen en de foto nog wat bewerken. In de laatste stap wordt een voorbeeld getoont waar je kan zien hoe jouw diamond painting eruit komt te zien. 

Als wij de bestelling binnen krijgen, checkt het Hobby Painter team ook altijd nog of de kwaliteit van de foto goed genoeg is om de diamond painting te maken. Twijfels of vragen over het proces? Geef het door aan de klantenservice, zij kijken met liefde even met jou mee! 

Het lukt met niet om mijn foto te uploaden

Het is dan misschien handig om iemand te vragen die je kent om te helpen. Je kan natuurlijk altijd even de klantenservice een berichtje sturen, maar die kunnen helaas niet op jouw computer iets doen.

Wat gebeurd er met mijn ingestuurde foto?

De foto wordt door ons bewerkt zodat deze doorgestuurd kan worden naar de fabriek. Nadat wij de painting gemaakt hebben wordt je foto weer uit ons systeem verwijderd.

Ik mis een paar steentjes wat nu?

Het komt wel een voor dat er een paar steentjes te weinig in het pakket zitten. Geen zorgen, stuur ons een bericht of bel ons en wij sturen de missende steentjes naar je op. Kosteloos uiteraard! 

Ik heb een steentje verkeerd geplakt, wat nu?

De digitale handleiding voor een Diamond Painting vind je hier. Deze is ook op papier bestellen! Voor elke papieren handleiding die wij verkopen, doneren wij 1 euro aan het bomenfonds.

Andere vraag?

Bereikbaarheid:

Ma - Vrij

Za - Zo

9:00 - 17:00

Gesloten

Stuur een E-mail


Stel je vraag op Facebook


De beste developer in de wereld

Hobbyservice

Gratis verzending


Retourneren is mogelijk


Wij scoren een 9.4/10 bij onze klanten