Over ons

Je zou het amper geloven, maar Hobby Painter is opgezet door een heer van 21 jaar oud. Een jongen die zelf niet aan diamond painten doet… Nee, hij zelf niet. Maar zijn moeder wel! Al jaren ziet Daan zijn moeder dagelijks aan tafel zitten, creatief in de weer met haar nieuwste diamond painting. Trots als een pauw laat ze haar kunstwerken regelmatig aan Daan zien.

Natuurlijk wordt Daan blij van de prachtige paintings in hun huis, maar wat hem écht gelukkig maakt, is het effect dat deze hobby heeft op zijn moeder. Voorheen was zijn moeder vaak eenzaam en verveeld, maar nu is ze altijd lekker creatief bezig en heeft ze talloze vriendinnen waarmee ze over haar hobby kletst!

Hij vindt het fantastisch om te zien dat diamond painten dit effect kan hebben en wenst dit alle vrouwen toe. Maar van zijn moeder hoorde hij ook negatieve dingen: de kwaliteit van de diamond paintings was vaak slecht, de levertijd duurde erg lang en de klantenservice was niet altijd even behulpzaam…

…Dat kan beter! Dacht hij toen. Samen met zijn beste vriend (en tevens een online marketing professional) creëerde hij een webshop voor diamond painting hobbyisten. Met een uniek assortiment diamond paintings die nergens anders te vinden zijn, staat kwaliteit bij deze webshop hoog in het vaandel. Een webshop met een team van gedreven werknemers die er alles aan doen om boven de verwachtingen van de klant uit te stijgen.

Hobby Painter is meer dan alleen een webshop, Hobby Painter is een geweldige community. Een community vol gezelligheid, waar ook jíj deel van kunt zijn!

Want bij Hobby Painter is iedereen een kunstenaar!

Welkom!