Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

  Veelgestelde Vragen

  We begrijpen dat je wellicht wat vragen hebt over HobbyPainter! Hieronder vind je de vragen die veel gesteld worden door onze klanten met betrekking tot bestellen en de verzending. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust, we helpen je graag!

  supportAlgemeen

  Jazeker! Een foto van je hond of een foto met een dierbaar iemand, het kan allemaal! Klik hier om je eigen foto om te toveren tot een diamond painting. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op. 

  Als wij de bestelling binnen krijgen, checkt het Hobby Painter team ook altijd nog of de kwaliteit van de foto goed genoeg is om de diamond painting te maken. Twijfels of vragen over het proces? Geef het door aan de klantenservice, zij kijken met liefde even met jou mee! 

  Het is dan misschien handig om iemand te vragen die je kent om te helpen. Je kan natuurlijk altijd even de klantenservice een berichtje sturen, maar die kunnen helaas niet op jouw computer iets doen.

  De foto wordt door ons bewerkt zodat deze doorgestuurd kan worden naar de fabriek. Nadat wij de painting gemaakt hebben wordt je foto weer uit ons systeem verwijderd.

  Het komt wel een voor dat er een paar steentjes te weinig in het pakket zitten. Geen zorgen, stuur ons een bericht of bel ons en wij sturen de missende steentjes naar je op. Kosteloos uiteraard! 

  Soms komt het voor dat de Diamond Painting en jij geen match zijn. Dat is helemaal niet erg. Je kan de Diamond Painting dan terugsturen met daarbij het toegevoegd het retourformulier. Vraag deze aan de klantenservice.

  Omdat gepersonaliseerde producten speciaal voor jou gemaakt worden, is het niet mogelijk om de Diamond Painting Eigen Foto Pakketten te retourneren. Ben je niet tevreden met het product? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen

  Wanneer je het pakket naar ons terug hebt gestuurd en wij hebben deze in goede orde ontvangen, dan ontvang je binnen 14 dagen het geld terug op je rekening.

  This is your answer.

  This is your answer.

  This is your answer.

  This is your answer.

  local_shippingVragen over bestellingen

  Hieronder kan je alle links vinden van de verzendbedrijven die wij gebruiken. Gebruik je postcode en track & trace code op een van deze pagina's om te zien wat de status van je pakket is. 

  PostNL kan je vanaf hier volgen:

  https://www.internationalparceltracking.com/ 

  DHL kan je vanaf hier volgen:

  https://www.logistics.dhl/nl-nl/home/traceren.html 

  Bpost kan je vanaf hier volgen:

  https://track.bpost.cloud/btr/web/#/home?lang=nl 

  CNE Express kan je vanaf hier volgen:

  Neem even contact op met onze klantenservice, wij gaan dan uitzoeken wat de oorzaak van het probleem ligt. 

  Wij hebben helaas weinig invloed op het verzendproces, aangezien de bezorgbedrijven de verzending en bezorging voor ons regelen. Wel zullen we er alles aan doen om jouw pakket zo snel mogelijk te bezorgen.

  Als je een bestelling hebt geplaatst met producten die verschillende levertijden hebben worden deze producten apart van elkaar bezorgd. Is je bestelling toch nog niet compleet? Neem dan even contact met ons op, wij lossen het voor je op.

  De track & tace code wordt naar jou gemaild wanneer het pakket bij het bezorgbedrijf is aangemeld. Voor verzendingen met een levertijd van 10 tot 21 dagen kan dat tot een week duren. 

  Dat ligt eraan welk product je gekocht hebt. 

  Een product met 1 dag levertijd zal de volgende dag in huis zijn (mits je voor 150 uur besteld hebt), behalve in het weekend.

  Producten die wij op maat maken hebben een levertijd van 10 tot 15 werkdagen.

  De fabriek waar onze producten gemaakt worden bevindt zich in China en de producten komen daar dus oorspronkelijk vandaan. We hebben in Nederland een voorraadcentrum waar onze producten liggen opgeslagen, vandaar de snelle levertijd. 

  Als je twijfelt over de kwaliteit van onze diamond paintings, raden wij je aan om devideo van Jenny te bekijkenwaarin zij meer verteld over de hoge kwaliteit producten die wij aanbieden.

  Dat betekent dat jouw zending aangemaakt is en binnenkort zal worden verstuurd. Het kan tot 7 dagen duren voordat je bestelling verstuurd wordt.

  Het is jammer genoeg niet mogelijk om je bestelling bij ons op te halen. Hoe graag we onze klanten ook willen ontmoeten, dit kan helaas niet.

  Onze voorraad en levering wordt beheerd door een extern bedrijf die daar veel beter in is dan dat wij dat zijn.

  live_help

  Andere vraag?

  Geen probleem! Neem gerust contact met ons op

  Gratis verzending

  Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

  Persoonlijke klantenservice

  Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

  100% tevredenheidsgarantie

  Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.