Diamond painting van Formule 1

Diamond painting van Formule 1

Diamond painting van Formule 1

Ben jij gek op diamond painting én op alles wat te maken heeft met Formule 1? Goed nieuws, want je kunt die twee toch gewoon combineren! Van je favoriete foto van Max Verstappen tot die mooie herinnering aan het circuit van Zandvoort, ga voor die geweldige Formule 1 diamond painting. Liever Formule 1 schilderen op nummer? Ook dat is mogelijk!

Diamond painting Formule 1

Heb je waar ook ter wereld ooit een mooi plaatje geschoten van de Formule 1? Hoe leuk is het om een zelfgekozen foto om te zetten in een Formule 1 diamond painting? Wij snappen je liefde! Van prachtige omgevingen bij het circuit tot racewagens in knallende kleuren, of je favoriete raceheld die jij prachtig op de foto hebt kunnen krijgen. Snuffel door je Formule 1 fotocollectie en zoek die ene speciale foto uit. Zet hem om in een eigen diamond painting.

Race naar je F1 diamond painting: stappenplan!

Hoe gaaf is het als jij zelf je favoriete foto voor je Formule 1 diamond painting uitkiest? Wij weten het wel bij Hobby Painter! Snuffel door je collectie en volg onderstaande stappen. Voor je het weet heb je je nieuwe creatieve project in huis.

1. Start met de creatie: diamond painting Formule 1

Zorg dat je alvast je eigen Formule 1 foto als digitaal bestand op je computer hebt. Twijfel je nog over de mooiste foto? We geven we zo meteen nog een aantal tips.

>> Start editor

2. Selecteer de gewenste afmetingen

Van een standaard fotolijstje formaat tot een XXL Formule 1 diamond painting, bij ons zijn er geen grenzen. En van liggend tot staand en vierkant, je kiest zelf de gewenste afmetingen.

3. Beslis of je vierkante of rondje steentjes wilt

Ronde steentjes zijn een goede keuze voor beginners, omdat ze makkelijker te plaatsen zijn dan vierkante steentjes. Vierkante steentjes sluiten wel beter op elkaar aan, wat mensen vaak mooier vinden. De keuze is aan jou, er is geen prijsverschil.

4. Upload foto en selecteer aantal

Upload nu je F1 diamond painting foto en kies het aantal. Normaal bestel je er 1, maar misschien vind je het ook leuk om er een cadeau te doen? Dat is zeker origineel! Je kunt je foto na het uploaden scherper maken en bewerken (zoals bijsnijden of zwart-wit maken).

5. Ontvang je Formule 1 diamond painting!

Zo, na het bestellen en afrekenen maken wij je Formule 1 diamond painting in orde. We bezorgen aan je deur en doen ons best zo snel mogelijk te leveren, want we kunnen ons voorstellen dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt.

Dit ontvang je van ons:

 • Je eigen Formule 1 diamond painting canvas
 • Canvas van premium kwaliteit met extra stevige plaklaag
 • Diamantjes rond of vierkant (+20% extra, gewoon voor de zekerheid)
 • De juiste hulpmiddelen: schudbakje, pincet, 2 pennen en wax

Optioneel kun je bij ons ook je eigen diamond painting lijst bestellen!

Diamond painting Max Verstappen

Een eerbetoon brengen aan je grote held? Kies dan voor een Max Verstappen diamond painting. Wie weet heb je zelf wel eens een mooi plaatje geschoten van onze wereldkampioen op het circuit. Trek zelf een Red Bulletje open en ga heerlijk aan de slag met jouw prachtige diamond painting schilderij van Max Verstappen.

Nog meer inspiratie voor F1 diamond painting foto:

 • Foto van jezelf en je familie in Max Verstappen fankleding
 • Foto van je favoriete circuit, waar ook ter wereld
 • Foto van de - volgens jou - gaafste F1 racewagen in de geschiedenis
 • Foto van jezelf die een Red Bull drinkt in F1 outfit
 • Foto van jij en je vrienden op een kartbaan
 • Foto van de Formule 1 wereldbeker
 • Foto van je favoriete coureur

Schilderen op nummer Formule 1

Ga jij liever met je penseel aan de slag? En wil je Max Verstappen schilderen op nummer? Of die coole raceauto vastleggen? In plaats van Formule 1 diamond painting, kun je je favoriete plaatje ook schilderen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als hierboven, maar dan ontvang je een andere set van ons. Inclusief een premium kwaliteit canvas van katoen, een genummerde set met acrylverf op waterbasis (+20% extra, gewoon voor de zekerheid), een set met de juiste penselen in diverse diktes, en een potje vernis voor de perfecte finishing touch.

>> Formule 1 schilderen op nummer maken

Mag ik Formule 1 foto’s van internet gebruiken?

Bij Hobby Painter moedigen we je aan om door je eigen fotocollectie te snuffelen en een bijzondere foto uit te kiezen voor het maken van je eigen Formule 1 diamond painting. Wij verkopen geen kant-en-klare Formule 1 diamond painting, omdat we daar geen licentie voor gekocht hebben. Overweeg je om een foto van internet te gebruiken? Houd er rekening mee dat dit officieel alleen mag als de foto niet (auteurs)rechtelijk beschermd is. Wij adviseren je daarom om dit te controleren, zodat je niet in overtreding bent. Wij kunnen/zullen je foto niet op auteursrecht controleren; je bent zelf verantwoordelijk.

Diamond painting auto: kleurrijk en opvallend

Heb je écht zin om aan de slag te gaan, maar heb je niet per se zin om je eigen Formule 1 diamond painting of Max Verstappen diamond painting te maken aan de hand van een eigen foto? Of misschien heb je (nog) geen eigen foto, maar kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij de diamond painting auto’s. Hoewel ze niet zo snel zijn als de F1 racewagens, zijn ze harstikke mooi en kleurrijk. Die vallen zeker op aan je muur. Laat je verrassen!

>> Bekijk diamond painting auto’s

Aan de slag met Formule 1 diamond painting?!

Enthousiast over de mogelijkheden van je eigen Formule 1 of Max Verstappen diamond painting schilderij? Hobby Painter zet je mooiste foto om in een creatief knutselwerk, zodat jij het om kunt toveren tot een meesterwerk. We wensen je veel plezier!

>> Maak je F1 diamond painting eigen foto

Producten

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.