Diamond Painting Onderzetters

Leuke accessoires die je van diamond painting kan maken

Leuke accessoires die je van diamond painting kan maken

Diamond painting is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Krijg jij er geen genoeg van en zou je het liefste overal van die prachtige diamantjes zien schitteren? Misschien is het dan wel iets voor jou om leuke diamond painting accessoires te maken! Waar je dan aan kunt denken? Van klokken tot wenskaarten, onderzetters en nog veel meer, in dit artikel geven we je graag inspiratie, zodat jij de mooiste diamond painting accessoires kunt creëren!

Diamond painting klokken

Een van onze persoonlijke favorieten: de diamond painting klok! Zo blijf je altijd bij de tijd. En ga je met de tijd mee, want hipper dan dit kan het bijna niet! Hoe je dat aanpakt? Bij Hobby Painter hebben we alvast een aantal Diamond Painting klokken voor jou op een rijtje gezet. Van een cool vintage model tot een antieke klok, een meer luxe eyecatcher of een shiny zilveren diamond painting klok, waar gaat jouw voorkeur naar uit? Ontdek alle diamond painting klokken en hang je multifunctionele meesterwerk aan de muur!

Diamond painting klokken

Diamond painting onderzetters

De onderzetters met diamond painting zijn origineel om te zien. Zo kun je meteen je bezoek laten zien wat voor masterpieces jij kunt creëren. Leuk toch?! Wij vinden van wel! Vooral de diamond painting onderzetters kerst zijn populair, omdat ze net dat beetje extra shine toevoegen aan de toch al zo gezellige feestdagen.

Heb je zelf een cool idee in je hoofd? Dan is het leuk om je eigen diamond painting onderzetter te ontwerpen. Koop dan bij ons losse steentjes in, of ga voor een diamond painting eigen foto en zorg dat de afbeeldingen net zo groot worden als de basic onderzetters die je hebt gekocht. Je kunt deze dan uitsnijden, op de onderzetters plakken en aan de slag gaan. Dat is creativiteit to the max!

Diamond painting dienblad

Bovenstaande diamond painting eigen foto tip kun je ook toepassen met een dienblad. Ga naar een winkel met woonaccessoires bij jou in de buurt en sla een basic dienblad aan de haak. Hierbij is het wel even extra opletten. Gebruik je het dienblad met diamond painting voor de sier? Dan kun je prima een houten of metalen model kiezen en de canvas erin plakken.

Wil je het diamond painting dienblad ook gaan gebruiken? Snappen we hoor! In dit geval kun je het beste voor een foto dienblad kiezen. Dit is een dienblad met een glasplaat erin, waarachter je je eigen foto kunt stoppen. En dus ook je eigen diamond painting. Check vooraf even of er genoeg ruimte is bij het dienblad in kwestie, en ontwerp je eigen diamond painting dienblad. Een uitdaging, met een resultaat dat gezien mag worden.

Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een van onze vaste designs diamond painting, want we hebben er meer dan 500! Als daar niets voor je tussen zit dan weten wij het ook niet meer. Zoek op trefwoorden of doorzoek de categorieën of bekijk ze allemaal. En meet even uit hoe groot deze precies moet zijn. Daarna kun je aan de slag.

Check out onze diamond paintings!

Diamond painting wenskaarten

Stuur jij een dierbare graag een kaartje? Zeg nu zelf, een zelfgemaakt kaartje heeft toch altijd net iets meer dan een ingekocht kaartje. Kun jij je daarin vinden? En ben je gek op diamant schilderen? Dan is de keuze zo gemaakt: kaarten diamond painten it is!

Wat dacht je van deze geweldige 4-pack met diamond painting kerstkaarten? Origineel! Zo weet je in ieder geval dat jouw kerstkaart eruit springt tussen al die andere kaarten. Wat ook leuk is, is zelf een creatie maken. Koop losse steentjes in, en lijm deze vast op een kaart die je al hebt. Zo kun je die kaart net wat opvallender maken met glimmende versiering.

Diamond painting kaarten maken

Diamond painting sleutelhangers

Huh, sleutelhanger diamond painting? Hoe dan?! Geen onlogische vraag, maar we gaan je verklappen hoe jij toch een meesterwerkje aan je sleutelbos hangt. Je gaat naar een goedkope winkel of kijkt online naar een goede deal, en tikt daar een foto sleutelhanger op de kop. Deze heb je in tal van vormen, van vierkantjes tot rondjes en zelfs hartjes.

Nu ga je weer aan de slag met je diamond painting eigen foto. Je snijdt deze vervolgens uit en stopt hem in de sleutelhanger. Diamond painting was nog nooit zo bijzonder! Doordat de sleutelhanger beschermd wordt door een tegen elkaar klemmende plastic omhulsels, neem je zonder zorgen je diamond painting sleutelhangers overal mee naartoe.

Diamond painting boekenlegger

De boekenlegger met diamond painting is elke keer weer spannend om te zien op het moment dat je je boek openslaat. Wat dacht je ervan om simpelweg een kleurrijk patroontje te maken? Met de blanco diamond painting canvas vul je het zelf in! Je kiest uit rond en vierkante steentjes, die je los bijbestelt in onze webshop.

Ook hier kun je tevens een eigen foto canvas gebruiken, of een bestaande afbeelding uit onze galerij kiezen. Er bestaan ook diamond painting boekenleggers die je kant-en-klaar kunt kopen. Denk er wel goed over na of je dit echt wilt.

Persoonlijk vinden we een boekenlegger met diamond painting net een wat lastiger product, omdat het lastig is om een dergelijk gebruiksvoorwerp mooi te houden. Zeker als je veel leest zou deze relatief snel kunnen beschadigen, waardoor je misschien liever voor een van de andere geweldige diamond painting accessoires kiest.

Diamond painting sticker of magneet

Wat dacht je van diamond painting stickers? Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Vooral jonge kinderen zijn er natuurlijk gek op! Pas dan wel op met jonge kids dat ze de steentjes niet in hun mond stoppen, anders kun je beter gewone stickers kopen.

Dat geldt ook voor diamond painting magneten. Ga voor een vast design of creëer ook hier weer je eigen ontwerp! Want dat kunt je zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt bijzondere vormen en foto magneten maken. Deze plak je bijvoorbeeld op een stuk hout of metaal, en die bevestig je vervolgens met superlijm aan de magneet. Erg leuk!

Diamond painting glas versieren

We sluiten af met een leuke tip die je kunt toepassen als je op zoek bent naar een origineel cadeau. Kies een mooi glas, zoals een wijnglas of champagneglas, en bezet deze met prachtige glimmende steentjes. Je kunt erop maken wat je wilt!

Gaan je vrienden bijvoorbeeld trouwen, dan kun je de namen uitprinten op een blaadje. De namen knip je uit (ruim eromheen knippen) en plak je vervolgens achter het glas. Nu kun je de steentjes op het glas lijmen. Gebruik hiervoor speciale op glas hechtende lijm.

Je kunt hierbij zelf kiezen of je voor ronde of vierkante steentjes gaat. Dat hangt er ook een beetje vanaf welk lettertype je hebt gekozen. Bij een krullerig design is rond vaak mooier, terwijl bij een strak lettertype vierkante steentjes vaak beter uitkomen.

Hoe dan ook, het resultaat mag er zijn. Pak je glazen in met een fles bubbels en verras je dierbaren met het tofste cadeau. Een leuk cadeau dat in ieder geval zeker onthouden wordt. Je kunt overigens ook een diamond painting spiegel maken.

Bekijk alle losse diamond painting steentjes

TIP: als je bij ons een diamond painting schilderij bestelt, dan krijg je standaard 20% extra steentjes, gewoon voor de zekerheid. Heb je over? Gebruik ze voor het glas!

Nog meer diamond painting accessoires maken!

Waar zou jij graag een diamond painting accessoire van willen maken? Er is echt veel mogelijk, als je maar creatief denkt. Houd er wel rekening mee dat het slim is om de steentjes te beschermen als het om een gebruiksvoorwerp gaat.

Bestel je bij Hobby Painter, dan kies je in ieder geval in de basis voor premium kwaliteit canvas met een extra stevige plaklaag. Ook fijn om te weten!

En oh ja, zoals je gelezen hebt komt het gebruik van een diamond painting eigen foto goed van pas voor het aankleden van al die accessoires. Denk aan de diamond painting sleutelhanger, onderzetters, dienbladen, et cetera.

Wil je dit? Dan is het een goed idee om al je designs op 1 zelfgemaakte foto canvas te zetten. Zo kun je flink wat geld besparen ten opzichte van het bestellen van losse fotoschilderijen. Het is dan wel fijn als je goed bent in een programma als Photoshop, maar sommige designs kun je ook gewoon in PowerPoint maken. Je eigen foto canvas maak je in tal van formaten, zoals 15x20 cm, 40x40 cm en zelfs 200x100 cm.

Laat je creativiteit de vrije loop en snij daarna de foto canvas in de juiste vormen uit, om ze te verwerken in je diamond painting accessoires. Succes!

Diamond painting eigen foto bestellen

Producten

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.