5 Mooiste Resultaten van Schilderen op Nummer Eigen Foto

5 Mooiste Resultaten van Schilderen op Nummer Eigen Foto

5 Mooiste Resultaten van Schilderen op Nummer Eigen Foto

Sinds een paar maanden heeft Hobby Painter het assortiment uitgebreid met een mooie schilderen op nummer collectie. Naast de vaste pakketten die in verschillende thema’s verkrijgbaar zijn, kun je ook een schilderen op nummer eigen foto pakket bestellen. 

De mooiste custom schilderijen op een rijtje

Heb jij al een schilderen op nummer met een eigen foto gemaakt? Zo ja, dan ben je niet de enige! Vele Hobby Painters hebben trots een foto van hun prachtige kunstwerk opgestuurd. Graag delen wij de vijf mooiste resultaten met jullie!

Kunstwerk 1: “De mooiste dag in mijn leven vastgelegd”

schilderen op nummer eigen foto voorbeeld

Dit is hét voorbeeld van een perfecte schilderen op nummer eigen foto. Zo geweldig mooi! Door een speciale herinnering te schilderen op nummer, beleef je het moment eigenlijk nog een keertje. Daarnaast kun je er, als het kunstwerk af is, ook dagelijks van genieten door het op een ereplekje in de woonkamer te hangen. 

Kunstwerk 2: “Mijn lieve viervoeter”

schilderen op nummer eigen foto voorbeeld

Het schilderen op nummer met een eigen foto van je huisdier is erg populair. Het Hobby Painter team heeft de meest schattige plaatjes voorbij zien komen, maar dit was toch wel een van de mooiste! 

Kunstwerk 3: “Een uniek cadeau voor mijn mooie dochter”

schilderen op nummer eigen foto voorbeeld

Wauw! Een prachtig schilderij, wat een plaatje. Een schilderen op nummer eigen foto pakket is super persoonlijk. Je kunt een uniek decoratiestuk voor jezelf maken, maar natuurlijk ook voor een ander. Dit is een cadeau wat iemand niet snel zal vergeten! 

Kunstwerk 4: “Met enorm veel liefde gemaakt”

schilderen op nummer eigen foto voorbeeld

Je kunt nooit genoeg foto’s van je huisdier hebben. Elke dag is er wel een reden om dat lieve beestje te fotograferen. Als je zoveel leuke foto’s hebt is het eigenlijk zonde om er niets mee te doen. Dit is een geweldig voorbeeld van hoe je een eigen foto van je huisdier kunt schilderen op nummer. 

Kunstwerk 5: “Om ons trouw jubileum te vieren”

schilderen op nummer eigen foto voorbeeld

Om hoogtepunten te vieren is een schilderen op nummer eigen foto een goed idee. Het is persoonlijk, uniek en vertelt een verhaal. Deze foto is omgetoverd tot schilderij om een huwelijk te vieren. Het is een geweldig kunstwerk geworden en bovendien ook een leuk decoratiestuk in het huis, ingelijst en al. 

Ik wil ook zo’n uniek schilderij maken! 

Dat kan! Schilderen op nummer is leuk voor iedereen, zelfs als je geen artistieke vaardigheden hebt. Weet jij al welke foto wil jij graag schilderen? Dan kun je jouw schilderen op nummer eigen foto pakket meteen bestellen. Met onze makkelijke custom schilderen op nummer tool heb je jouw foto zo omgetoverd tot schilderij. Als je nog niet goed weet wat een geschikte foto is, kun je eerst de hobbyblog ‘3 Tips voor de Perfecte Foto voor jouw Custom Schilderij’ lezen.

Producten

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.