Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

  Diamond Painting Vlinder bij Hobby Painter

  Diamond Painting Vlinder bij Hobby Painter-Hobby Painter

  Vlinders worden vooral bewonderd vanwege hun bonte kleuren. In Nederland zijn momenteel wel meer dan 50 soorten dagvlinders te vinden! Deze kleurrijke beestjes staan voor zorgeloosheid, verliefdheid en lente. Ze roepen dus vooral vrolijke gevoelens op. Diamond painting is een leuke hobby die ook zorgt voor een relaxt en ontspannen gevoel.

  Combineer deze twee aspecten door een diamond painting vlinder aan te schaffen en je geluk kan niet meer op! Hobby Painter heeft een diamond painting vlinder collectie waar je vrolijk van wordt, daarover lees je in deze blog meer. 

  Rozen met vlinder

  Diamond painting bloemen met vlinder 

  Naast vlinders zijn bloemen een van de meest kleurrijke verschijnselen in de natuur. Deze prachtige creaties van moeder natuur zijn erg geliefd bij de vlinders. Vlinders zijn dan ook vaak te vinden in de buurt van bloemen. Dit levert erg mooie plaatjes op, die prachtig zijn voor op een diamond paintings canvas. Bij Hobby Painter vind je niet alleen een diamond painting bloemen collectie, maar ook een combinatie van bloemen met een vlinder. Hieronder zie je een voorbeeld van zo’n vrolijke vlinder diamond painting omringt door bloemen. 

  Bloemen met vlinder

  Diamond painting dieren met vlinder 

  Vlinders zijn vrij en fladderen zorgeloos rond. Op hun tocht komen ze van alles tegen, naast bloemen vliegen zij ook langs andere diersoorten. Zo is er een leuk canvas van een diamond painting kat met vlinder, maar er is ook een speciale diamond painting tijger met vlinder te vinden bij Hobby Painter. Neem wat tijd voor jezelf en voel je stress wegebben terwijl jij deze vrolijke diamond painting maakt.

  Zit jouw gewenste vlinder diamond painting hier niet tussen of heb je zelf een prachtige natuurfoto gemaakt? Bestel dan een diamond painting met eigen foto. Als je liever nog even verder kijkt voor inspiratie kun je het hele Hobby Painter diamond painting assortiment bekijken. 

  laat een reactie achter

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  Gratis verzending

  Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

  Persoonlijke klantenservice

  Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

  100% tevredenheidsgarantie

  Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.