Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

    Diamond Painting Uil bij Hobby Painter

    Diamond Painting Uil bij Hobby Painter-Hobby Painter

    Uilen staan bekend als wijze dieren. Deze slimme beesten kunnen met hun grote ogen alles overzien. In het buitenland zien sommige mensen uilen juist als het kwaad van de nacht, iets om te vrezen. Hoe dan ook zijn het prachtige beesten voor op een canvas; een mooie diamond painting uil. Ben je op zoek naar een diamond painting uil? Dan ben je bij Hobby Painter aan het juiste adres! 

    Zo wijs als een uil 

    Wat is er zo bijzonder aan een uil? Wat meteen opvalt zijn de grote ogen die diep in hun kop zitten. Hierdoor hebben uilen een uitzonderlijk zicht voor veraf. Zelfs bij weinig licht is hun zicht nog heel goed, daarom zijn ze vaak in de nacht actief. De oren van een uil staan ver uit elkaar, waardoor hun gehoor bijzonder goed functioneert. Uilen kunnen zeer goed inschatten vanuit welke richting een geluid komt. Deze kenmerken maken dat de uil een echte jager is die slim op zijn prooi afgaat. Zo’n wijs dier komt goed tot zijn recht op een groot diamond painting canvas. 

    Diamond painting uil collectie

    Hobby Painter heeft speciaal een collectie voor uilen diamond paintings gemaakt omdat het zulke indrukwekkende beesten zijn. Wie wilt er nu niet zo’n stoer nachtdier in zijn woonkamer hebben? Er zijn vele soorten diamond painting uiltjes, hier zitten ook uilen voor beginners tussen. Van een originele foto van een uil tot een diamond painting van een blauwe uil, je kan zelf kiezen wat jij mooi vindt en wat bij jou past. Er is zelfs een prachtige diamond painting sneeuwuil te vinden in ons assortiment! 

    Toch liever geen diamond painting uil, maar wel een ander mooi beest uit het dierenrijk? Hobby Painter heeft ook tijgers, wolven en andere mooie dieren diamond paintings. Als je op zoek bent naar iets anders, bekijk dan onze hele diamond painting collectie. 

     

    laat een reactie achter

    Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    Gratis verzending

    Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

    Persoonlijke klantenservice

    Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

    100% tevredenheidsgarantie

    Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.