Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

  Bloemen Diamond Painting bij Hobby Painter

  Bloemen Diamond Painting bij Hobby Painter-Hobby Painter

  Hou jij ook zo van mooie bloemen? Bij Hobby Painter kan je nu een prachtige bloemen diamond painting bestellen. Zo heb je altijd jouw favoriete bloemen in huis! In plaats van een boeket op de tafel, hangt jouw pronkstuk nu aan de muur. Onze bloemen diamond paintings zijn niet alleen creatief en origineel, maar deze bloemen vergaan ook niet. Je hebt er dus heel lang plezier van.

  Foto bloemen op tafel

  Vele bloemetjes in onze hobbytuin!

  Laten we een kijkje nemen in onze hobbytuin. Welke planten en bloemen diamond paintings bloeien uit tot ware meesterwerken? Hobby Painter heeft een breed aanbod van bloemen diamond paintings: van bloeiende paarse hortensia’s tot oer-Hollandse gele tulpen. Voor de romanticus onder ons zijn er ook diverse rode rozen paintings te vinden; een echte eye-catcher voor in de woon- of slaapkamer. 

  Verder heeft Hobby Painter verschillende kunstwerken waar bloemen op afgebeeld zijn. Zo is er een bloemen diamond painting van het bekende zonnebloemen stilleven van Vincent van Gogh. Naast dit grootse meesterwerk zijn er nog verschillende bloemen paintings die een echte aanwinst zijn voor kunstzinnige hobbyisten. Denk aan een getekend hart vol vintage bloemen of een schilderij waar een vaas met een mooi boeket is afgebeeld. 

  Foto Van Gogh zonnebloem

  Dieren in jouw bloemen diamond painting

  Ben jij een echte dierenvriend? Dan zijn de bloemen diamond paintings met leuke beestjes wat voor jou! Kies jouw favoriet: een kat die wegdroomt naast een paarse lentebloemen, een papegaai leunend op een prachtige plant of een mopshond in een groot bloemenveld. De rijke kleuren in combinatie met de mooie dieren zijn een lust voor het oog. Zit jouw lievelingsdier hier niet tussen? Kijk dan even naar de dieren diamond painting van Hobby Painter.

  Foto mopshond in bloemenveld

  Jouw lievelingsbloem als diamond painting

  Kan je jouw favoriete bloemen niet vinden in ons diamond painting assortiment? Maak dan een mooie foto van jouw lievelingsbloem en upload deze op onze ‘diamond painting eigen foto’ pagina. Hobby Painter maakt dan een persoonlijke bloemen diamond painting voor jou! Wil je liever toch iets anders dan een bloem? Verken dan de rest van onze diamond painting collectie. 

  laat een reactie achter

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  Gratis verzending

  Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

  Persoonlijke klantenservice

  Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

  100% tevredenheidsgarantie

  Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.