Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

    Diamond Painting Buddha bij Hobby Painter

    Diamond Painting Buddha bij Hobby Painter-Hobby Painter

    Gautama Boeddha is de stichter en spiritueel leider van het boeddhisme. Hij staat symbool voor de de leer van het boeddhisme en leefde in India rond 500 voor Christus. Waarschijnlijk heb je hem al eens eerder gezien, er zijn namelijk veel mooie buddha beelden en schilderijen te vinden. Ook zijn er diverse buddha diamond paintings! Bij Hobby Painter vind je een uitgebreide diamond painting buddha collectie. 

    Rust en ontspanning met een Buddha Diamond Painting

    Kan jij wat ontspanning gebruiken? Dan is een buddha diamond painting echt iets voor jou! Naast het feit dat buddha staat voor rust en orde, zorgt het diamond painten zelf ook voor vermindering van stress. Je gaat helemaal op in deze activiteit waardoor je even aan niets anders denkt. Door een full diamond painting buddha in huis te halen geef je jezelf de ruimte om volledig tot rust te komen. Het is een groot project waar je urenlang voldoening en ontspanning uit kunt halen.

    Spirituele Diamond painting 

    Het boeddhisme is een eeuwenoude religie. Binnen dit geloof staat het centraal om een weg te vinden om menselijk lijden te verminderen. Dit is iets wat veel mensen erg belangrijk vinden. Het is dan ook niet gek dat deze leer wereldwijd meer dan 400 miljoen aanhangers heeft. De buddha diamond paintings brengen een speciale boodschap mee. Daarom behoren deze tot de diamond paintings spiritueel collectie. Ben je hier geïnteresseerd in? Onze diamond paintings spiritueel collectie bevat onder andere ook Ying Yang diamond paintings en sterrenbeeld diamond paintings. 

    In onze diamond painting shop kun je zeker slagen voor een buddha diamond painting. Ontspan jij meer bij het maken van een ander soort painting? Bekijk dan rustig onze hele diamond painting collectie. 

    laat een reactie achter

    Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    Gratis verzending

    Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

    Persoonlijke klantenservice

    Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

    100% tevredenheidsgarantie

    Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.