Olifant Diamond Painting bij Hobby Painter

Olifant Diamond Painting bij Hobby Painter

Olifant Diamond Painting bij Hobby Painter

Combineer jouw passie voor het dierenrijk met jouw hobby en kies een van onze prachtige diamond painting olifant pakketten. Olifanten zijn dieren met een verhaal; ze zijn eeuwen oud, heel erg groot én de enige nog levende soort slurfdieren. Met zo’n speciale olifant diamond painting haal je een stukje Afrika in huis. Je hoeft niet langer op reis om het avontuur aan te gaan, maar kan de schoonheid van de olifant thuis ontdekken. 

Indrukwekkende olifant diamond painting

Olifanten komen voor in Afrika en delen van zuidoost-Azië. Ze hebben niet alleen hele grote oren, in zijn geheel kunnen olifanten gigantisch groot worden. Daarom zijn deze beesten ook zeer indrukwekkend om te zien. De grootste onder hen zijn wel vier meter hoog! Het gewicht van een olifant kan ruim 7000 kg worden. Dit is het gewicht van zo’n 7 auto’s bij elkaar opgeteld, immens veel dus. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit de grootste levende landdieren zijn op dit moment. Als je echt een indrukwekkend kunstwerk in huis wil hebben, is een olifant diamond painting zeker iets voor jou! 

foto olifant diamond painting

Krachtig en kleurrijk

Hobby Painter heeft naast de originele olifant ontwerpen een aantal olifanten diamond paintings met een kleurrijk design. De kleuren spatten op je af en geven nog meer leven aan jouw creatieve kunstwerk. De kracht van het dier in combinatie met de vrolijke kleuren maken dit echt een speciale diamond painting. Een werk waar je trots op kan zijn en later met veel bewondering naar kunt kijken! 

olifant diamond painting

Verken het dierenrijk

Naast olifanten zijn er op Hobby Painter nog veel andere dieren diamond paintings te vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken: een papegaai, een pauw of een koe afgebeeld op jouw diamond painting. Ook andere stoere beesten zoals tijgers, leeuwen en wolven kun je in huis halen. Je kunt natuurlijk ook even verder kijken naar een andere diamond painting in ons assortiment. 

 

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.