Hobby Painter in de krant!

Hobby Painter in de krant!

Hobby Painter in de krant!

Ons team werd gisteren door het Noordhollands Dagblad geïnterviewd over het creatieve merk Hobby Painter dat wij op de markt gezet hebben. De titel van het artikel is: “’Diamond paintings’ van het Beverwijkse DaanXL is een prima manier om door de quarantaine-tijd te komen. Voor de creatieve en therapeutische hobby bestaat zelfs belangstelling uit het buitenland.” In deze onzekere periode helpt het veel mensen om hun tijd creatief en nuttig te besteden, Hobby Painter heeft het momenteel dan ook erg druk door de vele aanvragen.

Achter de schermen bij Hobby Painter

Trots vertellen de oprichters Daan, Daantje en Daniël (samen vormen zij DaanXL) over de hobby diamond painting en het merk Hobby Painter. Daarnaast werken ze ook actief aan andere projecten. Hoe zij ondanks de corona maatregelen nog zo druk bezig zijn? Een deel werkt nog op kantoor, een deel vanuit huis. Zo kunnen zij onder veilige omstandigheden toch alle klanten helpen. Het artikel in het Noordhollands Dagblad geeft ook een kijkje achter de schermen. Op de foto zie je ons kantoor waar alle apparatuur voor het opnemen van video’s in beeld is. Ook zie je Daniël met de kantoorhond sprongetje wagen op onze trampoline. Ontspanning op het werk vinden wij belangrijk! 

Hobby Painter in de krant

Heb jij dit gemist maar ben je benieuwd naar het interview? Lees het hele artikel over Hobby Painter op de website van het Noordhollands Dagblad. 

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.