Let op: Het is erg druk. Daardoor kan de bezorging wat langer duren!

Diamond Painting van eigen foto bestellen? Dat doe je zo!

Jenny van Hobby painter


diamond painting van eigen foto

Wist je dat je ook een diamond painting van eigen foto kunt maken? Door onze handige tool is dit voor jou nu heel gemakkelijk. In deze blog vertellen we jou stap voor stap hoe je een diamond painting van eigen foto kunt bestellen!

Wat is een diamond painting van eigen foto?

Een diamond painting eigen foto is eigenlijk exact wat de naam doet vermoeden: een kunstwerk van jouw favoriete foto. Je krijgt een voorgedrukt canvas met jouw gekozen afbeelding en de juiste kleuren diamantjes samen met de benodigde materialen thuisgestuurd. Deze paintings worden ook wel 'custom diamond painting' genoemd. 

Diamond painting van eigen foto bestellen

Hieronder geven we jou stap voor stap uitleg over hoe jij jouw diamond painting van eigen foto kunt bestellen. Om het jou gemakkelijk te maken, hebben wij een speciale tool ontwikkeld. Ook hier vind je een uitleg over!

Wil jij dit stappenplan meteen opvolgen terwijl je leest? Bestel dan hier direct jouw diamond painting!

Stap 1: Klik op de knop 'creëer jouw eigen meesterwerk'

Dit is de eerste stap voor het creëren van een diamond painting van eigen foto! Vervolgens krijg je een venster te zien waarin jij jouw eigen foto/afbeelding kan kiezen. 

Diamond Painting Eigen Foto Bestellen

Stap 2: Kies de juiste foto of afbeelding voor jouw diamond painting van eigen foto

Selecteer de juiste foto of afbeelding uit de bibliotheek van je telefoon of computer waar je jouw diamond painting van eigen foto van wilt maken. Je kunt de afbeelding ook uploaden vanaf je camera, een link, Facebook, Google Drive, Instagram, Flickr, OneDrive, Google Photos of Evernote. Genoeg opties dus!

Eigen Foto Uploaden

Stap 3: Bewerk je foto in onze tool

Na het uploaden kan je je foto eventueel nog bewerken of bijsnijden. Je hebt de volgende opties om te bewerken:

  • Optie 1: Jouw foto bijsnijden naar het gewenste formaat
  • Optie 2: Je foto draaien
  • Optie 3: De foto verbeteren op kleur en contrast
  • Optie 4: De foto verscherpen
  • Optie 5: Een zwart-wit filter toevoegen

Ben je tevreden met het resultaat? Klik dan op de knop: “Toevoegen”Afbeelding Uploaden in de Tool

Stap 4: Kies een formaat voor jouw Diamond Painting van eigen foto.

Bij deze stap geldt “hoe groter, hoe mooier”! Wanneer je een groter formaat painting bestelt, kunnen er meer pixels worden gebruikt en is er meer ruimte voor de details. Hierdoor zal de kwaliteit van jouw painting omhoog gaan. In het linkervenster kan jij zien hoe jouw painting eruit zal komen te zien.

Ronde of vierkante steentjes?
Je kunt voor jouw eigen ontwerp diamond painting zelf kiezen wat je fijner vindt. Je kunt aan de slag met vierkante diamantjes of met ronde diamantjes. Als je de voor- en nadelen van beide wilt weten, kun je onze diamond painting steentjes blog lezen! 

Formaat voor jouw diamond painting kiezen

 

Stap 5: Voeg de Diamond Painting van eigen foto toe aan jouw Hobbymand

Ben je tevreden met het resultaat van jouw eigen meesterwerk? Voeg dan de painting toe aan jouw Hobbymand en bestel jouw gepersonaliseerde diamond painting. Vul je adresgegevens in en gebruik één van onze veilige betaalmethodes om je bestelling af te ronden. Ons team controleert altijd even of de foto van juiste kwaliteit is. Indien dit niet het geval is, sturen wij jou een mailtje.

Painting in je winkelmand plaatsen

Stap 6: Wij gaan aan de slag met jouw meesterwerk!

Als de foto helemaal in orde is, gaan wij direct aan de slag met jouw meesterwerk. Omdat we deze speciaal voor jou klaarmaken, duurt de levering van jouw diamond painting íets langer dan je van ons gewend bent. Houd rekening met een productieproces van twee weken.

Wij maken jouw meesterwerk klaar

Stap 7: Jouw Diamond Painting van eigen foto wordt geleverd!

Yes! Het is zover, de bezorger zal binnen twee weken jouw Hobby Pakket bij je afleveren. Nog eventjes geduld. Veel plezier met het diamond painten van jouw eigen meesterwerk!  

Hobby Pakket wordt geleverd

Leuk! Waar kan ik bestellen?

Bestel jouw Diamond Painting van eigen foto gemakkelijk bij Hobby Painter. Wij zijn de beste diamond painting winkel in Nederland en België! Veel plezier met het maken van jouw meesterwerk!

 

Laat een reactie achter!

- ${comment.naam}

${new Date(comment.created_at).toLocaleDateString()} - ${new Date(comment.created_at).toLocaleTimeString()}

${comment.titel}

${comment.review}