Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Levering

Wil je weten hoe jouw bestelling precies bezorgt wordt en wanneer? Hieronder vind je de vragen die veel gesteld worden door onze klanten met betrekking tot de bezorging. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons gerust, we helpen je graag!

Waar kan ik mijn pakket volgen?

Hieronder kan je alle links vinden van de verzendbedrijven die wij gebruiken. Gebruik je postcode en track & trace code op een van deze pagina's om te zien wat de status van je pakket is. 

PostNL kan je vanaf hier volgen:

https://www.internationalparceltracking.com/ 

DHL kan je vanaf hier volgen:

https://www.logistics.dhl/nl-nl/home/traceren.html 

Bpost kan je vanaf hier volgen:

https://track.bpost.cloud/btr/web/#/home?lang=nl 

CNE Express kan je vanaf hier volgen:
https://www.cne.com/english/

Mijn bestelling is na het aangegeven bezorgmoment nog niet aangekomen, wat nu?

Neem even contact op met onze klantenservice, wij gaan dan uitzoeken wat de oorzaak van het probleem ligt. 

Wij hebben helaas weinig invloed op het verzendproces, aangezien de bezorgbedrijven de verzending en bezorging voor ons regelen. Wel zullen we er alles aan doen om jouw pakket zo snel mogelijk te bezorgen.

Wat als mijn bestelling niet compleet is?

Als je een bestelling hebt geplaatst met producten die verschillende levertijden hebben worden deze producten apart van elkaar bezorgd. Is je bestelling toch nog niet compleet? Neem dan even contact met ons op, wij lossen het voor je op.

Waar kan ik mijn track & trace code vinden?

De track & tace code wordt naar jou gemaild wanneer het pakket bij het bezorgbedrijf is aangemeld. Voor verzendingen met een levertijd van 10 tot 21 dagen kan dat tot een week duren. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Dat ligt eraan welk product je gekocht hebt. 

Een product met 1 dag levertijd zal de volgende dag in huis zijn (mits je voor 23:00 uur besteld hebt), behalve in het weekend.

Met corona hebben we nu ongeveer een levertijd van 2 to 8 weken.

Komt mijn bestelling uit China?

De fabriek waar onze producten gemaakt worden bevindt zich in China en de producten komen daar dus oorspronkelijk vandaan. We hebben in Nederland een voorraadcentrum waar onze producten liggen opgeslagen, vandaar de snelle levertijd. 

Als je twijfelt over de kwaliteit van onze diamond paintings, raden wij je aan om de video van Jenny te bekijken waarin zij meer verteld over de hoge kwaliteit producten die wij aanbieden.

Mijn bestelling staat al een paar dagen op “Parcel information received”?

Dat betekent dat jouw zending aangemaakt is en binnenkort zal worden verstuurd. Het kan tot 7 dagen duren voordat je bestelling verstuurd wordt.

Ik wil graag mijn bestelling ophalen, kan dat?

Het is jammer genoeg niet mogelijk om je bestelling bij ons op te halen. Hoe graag we onze klanten ook willen ontmoeten, dit kan helaas niet. Onze voorraad en levering wordt beheerd door een extern bedrijf die daar veel beter in is dan dat wij dat zijn. Dit betekent voor jou dat je bestelling altijd super snel geleverd zal worden!

Andere vraag?

Bereikbaarheid:

Ma - Vrij

Za - Zo

9:00 - 17:00

Gesloten

Stuur een E-mail


Stel je vraag op Facebook


De beste developer in de wereld

Hobbyservice

Gratis verzending


Retourneren is mogelijk


Wij scoren een 9.4/10 bij onze klanten