Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Retouren & service

Toch niet zo blij met je bestelling als je had gedacht? Hieronder vind je de vragen die veel gesteld worden door onze klanten met betrekking tot retourneren. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons gerust, we helpen je graag!

Mijn bestelling is toch anders dan verwacht, kan ik deze retourneren?

Soms komt het voor dat de Diamond Painting en jij geen match zijn. Dat is helemaal niet erg. Je kan de Diamond Painting dan terugsturen met daarbij het toegevoegd het retourformulier. Vraag deze aan de klantenservice.
Omdat gepersonaliseerde producten speciaal voor jou gemaakt worden, is het niet mogelijk om de Diamond Painting Eigen Foto Pakketten te retourneren. Ben je niet tevreden met het product? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen
Wanneer je het pakket naar ons terug hebt gestuurd en wij hebben deze in goede orde ontvangen, dan ontvang je binnen 5 werkdagen het geld terug op je rekening.

Ik wil graag mijn bestelling omruilen voor een ander artikel. Hoe doe ik dit?

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij je bestelling om wilt ruilen tegen een ander product. Neem contact met ons op als jij een product wilt omruilen, wij leggen het nieuwe pakket dan alvast voor je klaar. Zodra we jouw product binnen hebben, versturen we je nieuwe product. De dag erop heb je het in huis. Is je nieuwe product niet op voorraad? Dan laten we je dat weten en krijg je je geld terug.

Moet ik betalen voor de verzendkosten?

Nee, die zullen wij op ons nemen. Laat het aan de klantservice even weten en wij maken het meteen over. 

Wat als mijn nieuwe product duurder of goedkoper is?

Goedkoper product Is jouw nieuwe bestelling goedkoper? Dan ontvang je het restbedrag binnen 5 dagen na ontvangst op je rekening.

Duurder product Kies je voor een upgrade en is je nieuwe product duurder? Dan ontvang je van ons een betaalverzoek voor het restantbedrag. Na het ontvangen van je betaling sturen wij het product naar je toe.

Andere vraag?

Bereikbaarheid:

Ma - Vrij

Za - Zo

9:00 - 17:00

Gesloten

Stuur een E-mail


Stel je vraag op Facebook


De beste developer in de wereld

Hobbyservice

Gratis verzending


Retourneren is mogelijk


Wij scoren een 9.4/10 bij onze klanten