Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Bestelling en betalen

We begrijpen dat je wellicht wat vragen hebt over ons bestelproces! Hieronder vind je de vragen die veel gesteld worden door onze klanten met betrekking tot bestellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust, we helpen je graag!

Welke betaalmethodes gebruikt Hobby Painter?

In de webshop kun je betalen met iDEAL, Bancontact, creditcard en Klarna Afterpay. Alle betaalmethoden zijn gratis, we rekenen geen betaalkosten. Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals, betalingen aan de deur, VVV bonnen of middels acceptgiro.

Ben je op zoek naar jouw aankoopbon? Bekijk je bestelling onder 'mijn bestellingen' in Mijn Hobby Painter.

Is mijn bestelling gelukt?

Wanneer je een bestelling plaatst krijg je snel daarna een bestelbevestiging toegestuurd. Deze wordt verzonden naar het email adres dat je hebt ingevuld tijdens het plaatsen van je bestelling. Deze mail ontvang je gewoonlijk binnen 5 minuten nadat je een bestelling hebt geplaatst. 

Geen bestelbevestiging ontvangen? Controleer dan of de bevestiging in je ongewenste mail (spam) box terecht is gekomen. Is dit niet het geval, neem dan even contact met ons op, dan lossen wij het probleem voor je op!

Hoe weet ik zeker dat deze website veilig is?

Ons webadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor ‘secure’ wat in het Nederlands veilig betekent. Ook zie je een slotje in de adresbalk staan. Dit geeft aan dat de verbinding veilig is. Wanneer je op onze website shopt dan bevat de URL in ieder geval https:// en hobbypainter.nl. Als dat niet het geval is, klopt er iets niet en willen wij je vragen om gelijk even contact met ons op te nemen.

Hoe beschermt Hobby Painter mijn persoonlijke gegevens?

Wij zijn voortdurend bezig om onze bescherming te testen om ervoor te zorgen dat je altijd geniet van optimale veiligheid, nu en in de toekomst. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze privacyverklaring.

Andere vraag?

Bereikbaarheid:

Ma - Vrij

Za - Zo

9:00 - 17:00

Gesloten

Stuur een E-mail


Stel je vraag op Facebook


De beste developer in de wereld

Hobbyservice

Gratis verzending


Retourneren is mogelijk


Wij scoren een 9.4/10 bij onze klanten