Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Samenwerken met Hobby Painter

Jenny van Hobby painter


hobbypainter.nlSamenwerken met Hobby Painter, dat kan! 

Hobby Painter is een winkel vol met creativiteit en plezier. En die positiviteit delen we graag met zoveel mogelijk mensen! Vandaar dat wij open staan voor samenwerkingen. Hoe werkt dat precies? Dat leg ik je in deze blog uit.

De keuze is reuze. 

Wij staan open voor meerdere manieren van samenwerken. De meest voorkomende vormen heb ik hieronder voor je uitgelegd. 

 • Productreview
 • Webshop Review
 • Gastblog 

  Productreview

  Wij zijn altijd benieuwd naar meningen van anderen over onze producten. Een product review gaat over de eigenschappen van een product. Wij vragen hierin dan ook hoe goed het product bevalt in gebruik, wat de prijs/kwaliteit is, etc.

  Ben jij een blogger, influencer of youtuber en wil jij een van onze producten reviewen? Laat het ons dan weten! Wij vinden het altijd erg leuk om van professionals te horen hoe onze producten bevallen en willen daarom ook graag een samenwerking aangaan. 

  Webshop Review

  De naam zegt het eigenlijk al. Een webwinkel review is een review welke gaat over onze dienstverlening. In een webwinkel review vragen we jou als professional om zaken te beoordelen zoals levertijd, communicatie, prijs en shop gemak! 

  Gastblog

  Op zoek naar leuke content voor je blog over een creatief onderwerp zoals Diamond Painting of schilderen op nummer? Dan ben je bij het Hobby Painter team aan het juiste adres. Wij schrijven met alle liefde een leuke gastblog en vragen daar alleen maar een linkje naar Hobby Painter op jouw website voor terug. 

  Een voorbeeld van een gastblog vind je hier

  Altijd Win-Win 

  Een samenwerking komt wat ons betreft altijd van twee kanten. Daarom willen wij onze partners graag belonen. Wij werken met een affiliate marketing systeem, dit systeem is wat ons betreft het eerlijkst of het gebied van beloningen. 

  Affiliate marketing:

  Wil jij een review over onze webshop of over een van onze artikelen schrijven? Of mogen wij een gastblog op jouw website plaatsen? Dan belonen wij jou graag. Lees hieronder hoe wij dit doen!

  Affiliate programma uitgelegd:

  In ruil voor het plaatsen van een link naar onze webshop in een leuk artikel of onder een YouTube video over ons product, krijg jij een beloning van 15% van het aankoopbedrag op elke order die binnenkomt door jouw persoonlijke promotie link. Deze beloning kan flink oplopen. Als er 15 aankopen gedaan worden via deze link, verdien je al snel €100,-! 

  Wij willen jou ook helpen aan meer bezoekers en zijn bereid onze kanalen hiervoor in te zetten:
  • Een promotie van jouw website in onze Facebookgroep. Onze pagina heeft momenteel meer dan 25.000+ likes, hier zullen dus veel (nieuwe) bezoekers uit ontstaan voor jouw website. Als slechts 10% hiervan klikt, zijn er al 2.300 bezoekers op je website!

  • Een e-mail met een promotie naar een e-mailbestand van meer dan 65.000 creatievelingen. Deze hobbyisten zijn exact de juiste doelgroep en zullen zeker geïnteresseerd zijn in jouw website.

  Stap voor stap uitgelegd:

  Ben jij enthousiast over een samenwerking met Hobby Painter? Volg dan onderstaande stappen. 
  1. Maak een account aan op deze website. 
  1. Vervolgens ontvang je een mail van ons waarin je je account kan verifiëren. 
  1. Wij controleren jouw aanvraag en zullen je toelaten als je ons even een mailtje stuurt (samenwerken@hobbypainter.nl).
  1. Als je bent goedgekeurd kan je inloggen in het dashboard, de website is: https://partners.hobbypainter.nl/login
  1. In je persoonlijke dashboard staat jouw unieke link, deze kan je plaatsen in je blog of artikel en met iedereen delen waarvan jij denkt dat ze geïnteresseerd zijn in Hobby Painter! 
  1. Via iedere aankoop die via jouw link gedaan wordt ontvang jij 10-15%. Je kunt dit laten uitbetalen via PayPal.

  Samenwerken?

  Ben jij enthousiast en zie je een samenwerking wel zitten? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of mail ons. Wij antwoorden zo snel mogelijk en bespreken dan graag de samenwerking met je! 

  Werk je liever samen op een andere manier dan een van de manieren die hierboven beschreven staat? Laat het ons dan ook gewoon weten, wij bekijken graag de mogelijkheden met je. 

  Laat een reactie achter!

  - ${comment.naam}

  ${new Date(comment.created_at).toLocaleDateString()} - ${new Date(comment.created_at).toLocaleTimeString()}

  ${comment.titel}

  ${comment.review}