Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Diamond painting kopen in de Hobbywinkel

Jenny van Hobby painter


Hobbywinkel Hobby Painter

Online is het aanbod van diamond paintings heel groot. Op veel verschillende websites worden de mooiste canvassen aangeboden. Dit is natuurlijk super leuk, maar wij snappen ook dat jij het misschien fijn vind om de diamond painting in de Hobbywinkel te zien. Er zijn verschillende winkels die diverse paintings in hun voorraad hebben. Wil je hier meer over weten? Het Hobby Painter team heeft het voor jou uitgezocht!

Online Hobbywinkel Hobby Painter in De Hobby Boet

Ruim twintig jaar geleden zijn Elly en haar man Jim begonnen met De Hobby Boet. Een plek om hun creativiteit te kunnen delen met de wereld. Eerst in een klein gebouwtje achter hun huis, maar door hun grote succes zijn zij inmiddels verplaatst naar een mooi pand in Beverwijk. Hier hebben zij een uitgebreid assortiment in allerlei hobby spullen. Naast sieraden, kaarsen en knutselspullen verkopen zij ook veel diamond paintings in de winkel! 

In diamond painting heeft De Hobby Boet hun assortiment nog verder uitgebreid met kaarten! Hierbij creëer je een kleine diamond painting op een kaart. Zo heb je de kaart dus eigenlijk helemaal zelf gemaakt! Zo’n persoonlijke kaart is erg speciaal en je kunt hier een vriend(in), familielid of kennis echt mee te verrassen. 

Ook leuk om te weten is dat onze eigen Hobby Painter diamond paintings hier verkocht worden. We zijn super trots om als online Hobbywinkel ook offline verkrijgbaar te zijn. Dus, wil jij graag het canvas van dichtbij bekijken en naar een echte winkel toe, dan ben je bij het Hilbertsplein in Beverwijk aan het juiste adres! Ellly en Jim zullen je warm ontvangen en graag verder helpen.

Hobbywinkel De Hobbyboet

Locatie

Hilbertsplein 7A
1944 RA Beverwijk

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: gesloten

Hobbywinkel Hobby Painter in Pauline's Hobby Paradijs

De naam zegt het al: deze winkel is een paradijs voor elke creatieveling! Jaren terug is Pauline begonnen met het verkopen van hobbymaterialen en het is nog altijd een groot succes. Deze winkel heeft alles wat je hartje begeert: stempels, scrapbooks, verf, klei, kralen én natuurlijk diamonds! Want daar zijn wij naar op zoek. Pauline’s Hobby Paradijs is een winkel die diamond paintings verkoopt. Er is een ruim assortiment met verschillende ontwerpen en formaten. Voor iedereen zit er wel iets bij. 

Ben je fan van de Hobby Painter canvassen? Dan moet je zeker een keer langs dit paradijsje, want hier zijn ook onze diamond paintings in de schappen te vinden

Hobbywinkel Hobby Painter

Workshops 

Als je graag iets nieuws probeert zijn de make & take inloop-workshops van Pauline iet voor jou! Tijdens deze make & takes maak je kennis met de nieuwste materialen en technieken. Je leert hoe je de producten moet gebruiken en mag aan het einde je eigen creatie mee naar huis nemen. 

Lijkt dit je leuk? De make & takes worden regelmatig op de vrijdag georganiseerd. Voor een klein bedrag (vaak rond de 3 euro) kun je al meedoen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Loop gewoon binnen op een tijdstip dat jou uitkomt! Er worden soms ook langere workshops gedaan waar aanmelding wel verplicht is. 

Hobbywinkel Pauline's Hobbyparadijs

Locatie

Middenweg 261A
1701 GC Heerhugowaard 

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Wil je toch liever online jouw nieuwe diamond painting kopen? Bekijk en vergelijk ons assortiment gemakkelijk in de online Hobbywinkel van Hobby Painter. 

Laat een reactie achter!

- ${comment.naam}

${new Date(comment.created_at).toLocaleDateString()} - ${new Date(comment.created_at).toLocaleTimeString()}

${comment.titel}

${comment.review}