Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Het ontstaan van Hobby Painter, Daan en Daantje.

Jenny van Hobby painter
Hobby Painter is opgericht door twee jongens, Daan en Daantje. Ondertussen werken we met een groot team aan de #1 webshop van de Benelux! Wil jij weten hoe Hobbywinkel Hobby Painter tot stand is gekomen? Lees dan snel verder!

Het verhaal van Hobby Painter begint in 2018. De oprichters, Daan en Daantje, werden omringd met creatieve diamond painters. Dagelijks zag Daan zijn moeder ijverig aan het werk met haar nieuwste painting en ook Daantje genoot van tijd tot tijd van de mooiste kunstwerken die zijn tweelingzus had gemaakt. De dames waren gek van diamond painten.

Daan en Daantje zijn beiden ondernemers en houden zich bezig met het online verkopen van producten. In een gesprek bedachten Daan en Daantje dat het heel gaaf zou zijn om diamond paintings te verkopen, aangezien hun familie dit zo leuk vond. Toentertijd werkten de jongens beiden nog vanuit huis. Daan besloot een webshop te starten met diamond paintings: hij startte de webshop ‘Diamond Painter’.

In 2018 besloten de jongens hun krachten te bundelen en samen te werken. Zo gingen zij samen werken aan Diamond Painter en andere webshops. Met de tijd groeiden ze groter en groter en werd hun team uitgebreid. Ondertussen hebben zij een groot, gevarieerd team met 8 werknemers. Diamond Painter liep zo goed, ze wilden hun vaste klanten nóg meer bieden. Vandaar dat ze besloten om de switch te maken, Diamond Painter werd Hobby Painter!

Deze verandering betekende natuurlijk niet alleen een nieuwe naam: ze begonnen een geheel nieuwe webshop. En nu zijn we hier! Hobby Painter, de diamond painting webshop met de snelste levertijd, de beste kwaliteit paintings, een exclusief aanbod, de leukste klantenservice én een Hobby Punten spaarsysteem voor een gratis diamond painting!

Laat een reactie achter!

- ${comment.naam}

${new Date(comment.created_at).toLocaleDateString()} - ${new Date(comment.created_at).toLocaleTimeString()}

${comment.titel}

${comment.review}