Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Het jonge en creatieve team van Hobby Painter

Jenny van Hobby painter


Van alle mogelijke oprichters van een diamond painting webshop zijn twee jonge jongens misschien wel het minst voor de hand liggend… Toch is het waar! Hobbywinkel Hobby Painter is opgericht door Daan en Daantje: twee jonge ondernemers.

Al sinds kleins af aan zijn de jongens Daan en Daantje onafscheidelijk. Niet alleen hun naam komt (grotendeels) overeen, maar ook hun persoonlijkheid en hobby’s sluiten perfect op elkaar aan. Samen haalden zij al het kattenkwaad uit op het schoolplein, maakten ze de mooiste tochten op hun mountainbikes en bedachten ze de leukste spelletjes. Tegenwoordig is dat niet veel anders: nog altijd zijn zij samen op zoek naar de grootste uitdagingen.

Ondernemen is hen dan ook op het lijf geschreven: geen uitdaging is groot genoeg! In 2018 verkochten zij beiden producten online, toen ze op een inspirerende zakenreis in Amerika Daniël ontmoetten: een jonge ondernemer met dezelfde ambities als zij. Er was meteen een klik, oftewel, een derde Daan in het spel! En zo ontstond DaanXL.

Een maand na de zakenreis hebben de drie jongens samen een kantoor gehuurd en gingen zij fulltime aan de slag. De business liep goed en er was ruimte voor een verbreding van het team. Ondertussen hebben de jongens acht werknemers in dienst, waarvan één stagiaire! 

Twee feitjes over het Hobby Painter Team

Feitje 1: "Hey Daan"
Bij ons op kantoor werken de jongens Daan, Daantje en Daniël. Alle drie worden zij al hun leven lang 'Daan' genoemd. Dit betekent dat er maar liefst drie hoofdjes omdraaien als je 'Daan' roept!

Feitje 2: Beestenboel
Misschien heb je ze al voorbij zien komen... Onze lieve honden! Alle werknemers van Hobby Painter hebben leuke hondjes die altijd van harte welkom zijn op kantoor. Daarnaast zwemmen er altijd twee lieve goudvissen op kantoor: Dani en Daniëlle. 

Natuurlijk blijven wij als team nog altijd groeien. Er is dus ook zeker ruimte voor meer input! Denk jij dat jij een goede toevoeging kan zijn voor ons bedrijf? Stuur ons dan een mailtje op werkenbij@hobbypainter.nl!

Laat een reactie achter!

- ${comment.naam}

${new Date(comment.created_at).toLocaleDateString()} - ${new Date(comment.created_at).toLocaleTimeString()}

${comment.titel}

${comment.review}