Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Win een gratis diamond painting bij Hobby Painter

Jenny van Hobby painter


gratis diamond paintingOp zoek naar een gratis diamond painting? Dan zit je bij Hobby Painter goed! Regelmatig zijn er leuke winacties op de Hobby Painter Facebookpagina. Hierbij maak je kans op een gratis diamond painting pakket. 

Gratis diamond paintings en weekendjes weg winnen 

Hobby Painter heeft veel verschillende winacties gedaan de afgelopen maanden. Een gratis diamond painting, een gratis schilderen op nummer pakket, een gratis diamond painting van jouw eigen foto, er zijn al vele mensen blij gemaakt met het winnen van deze toffe prijzen. Maar daar blijft het niet bij. Er is ook een toffe winactie geweest waar €250 aan Hobby Painter shoptegoed weggegeven werd. Als klap op de vuurpijl is iemand zelfs een keer een weekend weg geweest, een gratis vakantie mogelijk gemaakt door Hobby Painter! Dat zijn nog eens leuke prijzen. 

Hoe win je een gratis diamond painting? 

Dat is erg simpel. Je hoeft alleen de stappen op de volgen die in de post op de Hobby Painter Facebook bekend gemaakt worden. Geen zorgen, er worden geen lastige vragen gesteld. Om kans te maken op een gratis diamond painting hoef je vaak alleen de winactie post te liken en aan te geven dat je meedoet in de reacties. Vervolgens is het een kwestie van afwachten. Duimen dat jij de gratis diamond painting in ontvangst mag nemen! De winnaar wordt ongeveer een week na de winactie op de Hobby Painter Facebookpagina bekend gemaakt. 

Ik wil een gratis diamond painting 

Wil jij meedoen met de volgende winactie? Volg de Hobby Painter Facebookpagina en laat jouw e mailadres achter helemaal onderaan deze pagina bij 'Ontvang de Hobbykrant'. Zo blijf op de hoogte van alle winacties van Hobby Painter. Misschien ben jij wel de volgende geluksvogel die thuis een gratis diamond painting ontvangt. 

Laat een reactie achter!

- ${comment.naam}

${new Date(comment.created_at).toLocaleDateString()} - ${new Date(comment.created_at).toLocaleTimeString()}

${comment.titel}

${comment.review}