Al Meer dan 100.000+ tevreden painters!

Disney Diamond Paintings van Mickey Mouse 

Jenny van Hobby painter


diamond painting mickey mouseWie aan Disney denkt, denkt aan Mickey Mouse. Mickey is geboren in 1928. Hij is nu dus al meer dan 90 jaar oud! En nog steeds kunnen we niet genoeg van hem krijgen. Dit grappige en gezellige stipfiguur verovert nog altijd onze harten, jong en oud. Inmiddels is Mickey Mouse, als icoon van The Walt Disney Company, een van de herkenbaarste symbolen in de wereld. Hobby Painter is fan van dit gezellige muisje, daarom is er een speciale diamond painting Mickey Mouse collectie. Krijg jij al zin om zo’n kleurrijke Mickey Mouse diamond painting te maken? 

Mickey Mouse

Meer over Mickey 

Waar komt Mickey vandaan? Eind jaren 20 zag Walt Disney een muis in zijn kantoor in Kansas City. Dit was zijn inspiratie voor het personage van Mickey Mouse. Oorspronkelijk werd gekozen voor de naam Mortimer Mouse, maar Disneys vrouw dacht hier anders over. Mortimer zou niet goed passen bij het personage, te serieus en te elitair. Zo werd er uiteindelijk gekozen voor Mickey Mouse. Een uniek personage dat in de loop der jaren zou uitgroeien tot icoon. Al vanaf dag één gaat Mickey er graag op uit. Alleen of met een van zijn vriendjes. Hij is graag onder het gezelschap van zijn vriendjes Minnie Mouse, Donald Duck, Pluto, Goofy, Katrien Duck en Knabbel en Babbel. Mickey neemt je mee op avontuur in zijn verhalen. Onderweg leer je alles over vriendschap en het oplossing van problemen. In moeilijke situaties is Mickey zeer inventief en komt hij altijd met een verstandige uitweg. 

Mickey en Minnie Mouse diamond painting

Mickey Mouse diamond painting bestellen 

De diamond painting Mickey Mouse collectie valt onder een grote groep van Disney diamond paintings. Je kunt er gemakkelijk eentje bestellen via onze website door naar de Mickey Mouse diamond painting collectie te gaan. Hier vind je ook een aantal diamond painting canvassen met zijn vriendinnetje Minnie Mouse. Al onze diamond painting pakketten bevatten een diamond painting canvas met hoogwaardige kwaliteit stof met kleuren opdruk, voorgesorteerde diamantjes in aparte zakjes, een diamond painting pen, een diamond painting schudbakje, een potje wax, plastic zakjes voor het sorteren van de diamantjes en duidelijke instructies om je op weg te helpen. Kortom: alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. 

Verlang je naar meer magische diamond paintings? Bekijk dan eens onze hele diamond painting Disney collectie. Hier vind je niet alleen de vriendjes van Mickey Mouse, zoals Donald Duck, Katrien Duck, Pluto en Goofy, maar ook andere Disney figuren komen langs. Van Frozen en Ariel tot Tarzan en de Lion King. Bij Hobby Painter kan je je helemaal onderdompelen in de wereld van Disney. Je kunt ook even verder kijken of je andere mooie diamond paintings tegenkomt in onze collectie.

Minnie Mouse Disney land

Mooie herinnering vereeuwigen: custom diamond painting

Ben jij een keer in Disneyland geweest? Dan heb je daar waarschijnlijk geweldig leuke foto’s van. Zonde als deze verdwaald raken in de vele mapjes op je computer. Op Hobby Painter kan je deze herinnering tot leven brengen. Je kan namelijk een diamond painting met eigen foto ontwerpen. Maak je eigen diamond painting gemakkelijk en snel via onze custom diamond painting tool. Zo vereeuwig jouw Disney herinnering op een creatieve manier!  

Foto Disney Minnie Mouse

 

Laat een reactie achter!

- ${comment.naam}

${new Date(comment.created_at).toLocaleDateString()} - ${new Date(comment.created_at).toLocaleTimeString()}

${comment.titel}

${comment.review}