Meteen naar de content

Al meer dan 100.000+ tevreden painters!

    Diamond Painting Pakketten: wat zit er in het alles-in-een Hobby Pakket?

    Diamond Painting Pakketten: wat zit er in het alles-in-een Hobby Pakket?-Hobby Painter

    Er zijn in Nederland een heleboel diamond painting pakketten te koop. Maar welk pakket kan je het beste bestellen? Welke diamond painting is goedkoop én van premium kwaliteit? In deze blog bekijken we het alles-in-een Hobby Pakket!

    Hoe krijg je het Diamond Painting Pakket binnen?

    Het Hobby Pakket krijg je binnen in een verstevigde doos met een prachtig design. Door de verstevigde doos is alle inhoud intact en komt de diamond painting zonder beschadigingen aan. De kleuren van de verpakking spatten je tegemoet, waardoor je direct wilt beginnen!

    Wat zit er in het alles-in-een Hobby Pakket?

    Hieronder zie je een korte opsomming van wat er in het diamond painting pakket zit. Later in deze blog lees je nog meer over de kwaliteit en functie per onderdeel!

    • Premium voorgedrukt canvas 
    • Diamond Painting Toolkit (pennen, schudbakjes, wax, foam, pincet)
    • Zakjes en stickers voor de diamonds
    • Resil diamantjes met extra glinster

    Je kunt deze blog ook met beeld en geluid kijken! 

    Het premium canvas

    Het canvas van ons alles-in-een hobby pakket is extra bijzonder. Niet alleen is de painting van een mooie illustratie of afbeelding opgedeeld in allerlei symbooltjes, ons Hobby Painter canvas heeft ook nog eens extra glitter! Hierdoor is het diamond painting nóg meer een feestje, wij vinden het heel leuk! Tot slot is het canvas extra stevig en blijft het hierdoor makkelijker plat liggen.

    De Toolkit

    In de toolkit van dit pakket zitten alle Diamond Painting accessoires die jij nodig hebt om jouw diamond painting te maken. Het leuke is dat je niet gewoon één toolkit krijgt, maar zelfs twee! Zo kun je ook samen diamond painten met een vriend(in), zus of moeder. Daarnaast is het ook erg handig als je een pennetje een keer kwijt bent. ;)

    Diamond Painting Pen
    Zelfs de diamond painting pen is leuk versierd. Je krijgt bij deze pennetjes ook een handige grip die je om de pen kunt plaatsen. Zo houd de pen lekker zacht vast (en het maakt de pennetjes ook gezelliger)!

    Schudbakje
    Dit schudbakje werkt heel gemakkelijk. Je schudt de diamonds hiermee recht zodat je ze direct kunt oppakken met de diamond painting pen. Door het handige tuitje kun je de diamantjes ook gemakkelijk weer terug gieten in het zakje.

    Diamond Painting Wax
    In de toolkit vind je ook een stukje wax verpakt in een rond potje. De wax gebruik je om de diamantjes aan het pennetje te laten kleven. Zo kun je de diamonds gemakkelijk uit het schudbakje halen. Het potje ziet er gezellig uit en werkt handig!

    Diamond Painting Pincet
    Met de diamond painting pincet kan je diamonds goed leggen, oppakken als ze gevallen zijn en van het canvasdoek trekken. De Hobby Painter pincet is onwijs handig om nauwkeurig de diamonds te plaatsen op het canvas.

    Sorteerzakjes en labels 

    Bij de pakketten krijg je ook altijd sorteerzakjes en labeltjes. Heel handig: dan kun je je diamonds overzichtelijk opbergen! Als je nóg overzichtelijker te werk wilt gaan, kan je onze sorteerdoosjes bestellen.

    De Diamonds

    Last, but not least: de Diamonds! Het allerbelangrijkste bij het Diamond Painten. Deze diamonds zijn gemaakt van Resin, een speciaal soort plastic wat meer glinstert. Het leuke is dat je nog 20% meer diamantjes krijgt dan dat je nodig hebt voor het diamond painten. Dat is fijn, want dan kom je dus nooit tekort: ook niet als er een aantal steentjes worden opgezogen!

    Doe mij maar zo'n Diamond Painting Pakket! 

    Dit was het alles-in-een Hobby Pakket! Alle benodigdheden zitten er in en zien er prachtig uit. Het is duidelijk dat er veel liefde in dit diamond painting pakket zit. Wil jij direct aan de slag? Bestel nu jouw Diamond Painting alles-in-één Hobby Pakket!

    Wil jij meer lezen over Diamond Painting? Lees onze blog: Wat is diamond painting?

    laat een reactie achter

    Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    Gratis verzending

    Vanaf € 20,00 betaal je bij ons geen verzendkosten.

    Persoonlijke klantenservice

    Je mag ons altijd mailen en/of een bericht via Social media sturen, we helpen je graag verder!

    100% tevredenheidsgarantie

    Als jij blij bent, zijn wij dit ook. Meer dan 100.000 andere painters gingen je voor.