Let op: door het coronavirus kunnen bestellingen vertraging oplopen

Disney Diamond Painting bij Hobby Painter

Jenny van Hobby painter


diamond painting disney

Disney diamond paintings kunnen natuurlijk niet ontbreken in het Hobby Painter assortiment. Disney heeft iets magisch. Vooral als kind kon je je echt even in een andere wereld wanen wanneer je een mooie film keek van Frozen, Donald Duck of Mickey Mouse. Ook heeft Disney geweldige spellen, kleurboeken en andere vormen van entertainment met een sprookjesachtige ervaring.

Bij Hobby Painter kun je nu ook een Diamond Painting Disney bestellen die hopelijk het magische gevoel overbrengt waar Disney zo bekend om staat. 

Disney klassiekers

Laten we beginnen met de absolute Disney klassiekers. Niet te missen in onze Disney series waren natuurlijk de bekende Mickey Mouse en zijn schattige vriendinnetje Mini Mouse. Ook zijn vriendjes Donald Duck, Goofy en Pluto hebben hun eigen Disney diamond painting. Voor de Disney fans van het eerste uur moet hier zeker een top painting tussen zitten. 

Donald Duck, Pluto, Mickey en Mini Mouse

Stoere Disney diamond paintings

Op zoek naar een stoerdere painting? Dan zijn deze Disney diamond paintings precies wat je zoekt. Hobby Painter heeft namelijk paintings met een razendsnelle Cars wagen, waar Bliksem McQueen snel voorbij rijdt. Ook zijn er paintings waar de krachtige Musafa, de beangstigende Scar of de lieve Simba van de Lion King op te zien zijn. Dát zijn nog eens diamond paintings om aan je vrienden te laten zien. Zelfs de dappere Tarzan kun jij omtoveren tot een indrukwekkende diamond painting. 

Girly Disney diamond paintings 

Disney is een waar paradijs voor meisjes. Prachtige Disney kastelen en prinsessen in de mooiste jurken, je kan het zo gek niet bedenken! De prachtige Elsa van Frozen is een perfect voorbeeld hiervan. Zo’n Frozen diamond painting staat prachtig in een kinder- of speelkamer. Ook heeft Hobby Painter mooie Disney diamond paintings van Ariel en Aladdin, het romantische koppel. Als laatste kan Mini Mouse natuurlijk niet ontbreken, vooral kleine Dinsney fans is mini in haar roze jurkje pure magie. 

Ga het magisch avontuur aan en bestel een Disney diamond painting van een prachtige illustratie. Door de goede kwaliteit diamonds die Hobby Painter gebruikt zal jouw Disney diamond painting letterlijk schitteren!

Toch liever verder kijken naar een andere mooie diamond painting? Bekijk de diamond painting collectie van Hobby Painter.

Laat een reactie achter!

- ${comment.naam}

${new Date(comment.created_at).toLocaleDateString()} - ${new Date(comment.created_at).toLocaleTimeString()}

${comment.titel}

${comment.review}