Let op: door het coronavirus kunnen bestellingen vertraging oplopen

Dikke Dames Diamond Painting bij Hobby Painter

Jenny van Hobby painter


diamond painting dikke dames

Ben jij ook zo’n fan van de leuke en kleurrijke illustraties van dikke dames? We kennen de dikke dames van de vele schilderijen, maar bij Hobby Painter kun je nu ook een dikke dames Diamond Painting bestellen. We hebben ze in alle soorten en maten. Zoek je een dikke dames diamond painting met een explosie aan kleur, een gek keukentafereel, of wil je toch liever een painting met een rijtje actieve dikke dames op de fiets? Het kan allemaal! 

Vele soorten dikke dames diamond paintings

De afgebeelde dikke dames zijn echte levensgenieters en weten als geen ander wat gezelligheid is. Je wordt er gewoon blij van als je ernaar kijkt! Met een zelfgemaakte dikke dames diamond painting aan de muur wordt het vanzelf gezellig in huis. 

Door ons uitgebreide aanbod zit er vast een leuke dikke dames illustratie voor je bij. Er zijn grappige paintings met een dikke dame op de wc of een dikke dame die net uit bed komt, maar ook gezellige groepsportretten met verschillende dikke dames. Zoek je iets voor in de keuken? Kies dan voor een van de heerlijke paintings met dikke dames die genieten van een wijntje, koffie of ijs. Met de schitterende diamanten van Hobby Painter kun jij de mooiste dikke dames schilderen.

Gezelligheid van de dikke dames 

Met de pakketten van Hobby Painter maak je de mooiste creaties, geheel naar eigen smaak. Bij ons kun je namelijk niet alleen jouw favoriete dikke dames diamond painting illustratie kiezen, je kiest ook het soort steentjes waar jij graag mee werkt. Daarnaast leveren wij alle benodigdheden voor het diamond painten niet één, maar wel twee keer! Omdat alles leuker is wanneer je het samen doet.

Met het Hobby Painter pakket kan je samen met een vriend, vriendin of familielid een leuke dikke dames diamond painting maken. Gezelliger wordt het niet! 

Toch liever verder kijken naar een andere mooie diamond painting? Bekijk de diamond painting collectie van Hobby Painter.

Laat een reactie achter!

- ${comment.naam}

${new Date(comment.created_at).toLocaleDateString()} - ${new Date(comment.created_at).toLocaleTimeString()}

${comment.titel}

${comment.review}