Hobby Painter - De Hobbywinkel voor iedereen!

In onze DIY Hobbywinkel vind een prachtige Diamond Painting collectie met keuze uit meer dan 400+ diamond paintings. Of maak een Diamond Painting eigen foto! Naast jou zijn er nog heel veel andere Hobby Painters die het gezellig vinden om in contact met elkaar te komen. Meld je aan bij onze Hobby Painter Club op Facebook en ontdek allerlei leuke tips en tricks, inspirerende paintings en mede-Hobby Painters!

Het ontstaan van de Hobbywinkel: Hobby Painter.Je zou het amper geloven, maar deze Hobbywinkel is opgezet door een heer van slechts 21 jaar oud. Een jongen die zelf nog nooit een diamond painting afgemaakt heeft. Hij zelf niet, maar zijn moeder wel! Al jaren ziet Daan zijn moeder dagelijks aan tafel zitten. Creatief in de weer met haar nieuwste diamond painting. Trots als een pauw laat ze haar kunstwerken regelmatig aan Daan zien. Zo kwam Daan op het idee om zijn eigen online Hobbywinkel te starten. Wil je meer lezen? Lees dan onze hobbyblog over het ontstaan van de Hobbywinkel Hobby Painter

Hi, wij zijn HobbyPainter

Hobby Painter is dé winkel voor creatievelingen. Met een uniek en vernieuwend assortiment willen wij creativiteit aanwakkeren.